Skrotning af alle biler

  • Home / Skrotning af alle biler

Skrotning af alle biler

april 13, 2021   |   by Lewis

I dag er skrotning af biler relativt simpelt. Man ringer til sin lokale ophugger og han kommer og henter bilen. Typisk betaler han ikke noget for skrotbilen, men du søger skrotpræmie hos miljøstyrelsen, og får 2200 kr ind på din nem konto så snart bilen er miljøbehandlet og altså skrottet.

Få meget mere for skrotning

Ja! Der er faktisk penge i skrotbiler. Hos bedsteskrotpris.dk hjælper vi dig med at finde frem til den autoophugger der er villig til at betale mere for din skrotbil end den lokale er.

50 ophuggere byder på din skrotbil

Vore system er sådan opbygget at du registrer din skrotbil nemt og hurtigt i vores online auktion. Derefter viser vi din bil til op imod 50 skrothandlere og autoophuggere. Dem der kan bruge din bil byder og når vi har fåret 3 bud på din skrotbil, sender vi dig det bedste. På denne måde spare du en masse tid på at ringe rundt til ophuggere landet over.

Skrotbiler solgt for mere end 10.000 kr

Faktisk viser det sig at nogle modeller er rigtig mange penge værd. Nogle ophuggere specialisere sig fir mærker og sommetider kommer der en bil ind i vores system som kan blive solgt rigtig godt. Faktisk for over 10.000 kr.

Grunden til dette er at de gamle modeller bliver mere og mere sjældne. Så det gør reservedelene også.

Registrer din bil til skrotning i dag

Skrotning af alle biler online

Som sagt har det aldrig været nemmere at sende sin bil til skrotning. Hos bedsteskrotpris.dk hjælper vi dig, helt gratis med at finde den ophugger der vil betale mest for dit køretøj.

Når du bruger vores service guider vi dig gennem processen med at aftale afhentning samt at ansøge om skrotpræmie med miljø styrelsen. Det fede ved vores service er at op imod 50 autoophuggere og skrothandlere får muligheden for at byde på din skrotbil. Dette kan give dig en meget højrer skrotpræmie i det lange løb.

Læs næste artikel her

Leave Your Comment